top of page
  • Skribentens bildJesper Lönnberg

Turnab AB tar svarvningen online på Elmia Subcontractor i Jönköping!

Uppdaterat: 28 nov. 2023


CNC skärande bearbetning inom svarvning på elmia subcontractor 2023

Den 14-16 november förvandlas Jönköping till den ultimata mötesplatsen för alla inom underleverantörsindustrin, då Elmia Subcontractor återigen öppnar sina portar. Turnab AB, kända för sin skärande CNC-bearbetning med särskild inriktning på svarvning, kommer att vara där i monter B:01:48, redo att visa upp vad vi har att erbjuda inom lego- och kontraktstillverkning.


Är du intresserad av CNC-bearbetning med allt från 2- till 5-axlade maskiner? Eller kanske du behöver något svarvat, fräst, borrat, gängat, lättrat, skruvhuvuden, format eller graverat i dimensioner från ø8 mm upp till ø200 mm? Oavsett seriestorlek – från prototyper till massproduktion – har Turnab AB lösningen.


Skärande CNC-bearbetning inom legotillverknig

Nyheter på Elmia Subcontractor 2023

Stjärnattraktionen detta år? Turnab AB:s nya produktkonfigurator, en innovativ plattform där du kan räkna ut priset direkt online på icke-standard fästelement som brickor, skruvar, muttrar och hylsor. Medan förra året handlade om att visa upp konceptet, kommer besökare detta år att ha möjligheten att testa konfiguratorn i verkligheten och även bidra med feedback om dess framtida utformning.


räkna ut pris direkt online på CNC-svarvade komponenter

Oavsett om du är en nuvarande kund eller om du är nyfiken på att upptäcka de bästa lösningarna inom CNC-svarvning och skärande bearbetning, se till att besöka oss i monter B:01:48.


Låt oss hitta bästa lösningarna tillsammans! WE TURN IN YOUR DIRECTION
Turnab AB:s monter elmia subcontractor 2022
Turnab AB:s monter på Elmia Subcontractor 2022

185 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page