top of page
MÅTTANPASSADE FÄRSTELEMENT (HEM).png

Icke-standard Cylindriska pinnar & Stift

Alla de kundunika cylindriska pinnar och styrstift vi tillverkar med hjälp av metallsvarvning via kontraktstillverkning åt våra kunder är helt skräddarsydda och anpassade efter våra kunders ritningar, önskemål och krav.

Vad är Cylindriska pinnar och styrstift?

Cylindriska pinnar precisionskomponenter som tillverkas för att hålla mycket specifika mått och toleranser. De kan vara tillverkade av olika material såsom stål, rostfritt stål, eller andra metaller och legeringar, beroende på deras avsedda användningsområde. Dessa pinnar används ofta för att säkra anslutningar i maskiner, för att positionera delar korrekt under montering, eller som ledande element i mekaniska system.

VÅRA ICKE-STANDARD CYLINDRISKA PINNAR & STYRSTIFT

Hittar du inte det du söker? Skicka in en förfrågan här.

Cylindrisk Pinne

Cylindriska pinnar används ofta för att positionera, fästa, eller ansluta två eller flera delar till varandra. De kan agera som en axel för roterande delar, säkra komponenter mot sidoförskjutning, eller tjäna som en anslutnings- eller låsningsmekanism. Pinnarna kan vara fasta eller avtagbara, beroende på design- och funktionskrav.

Styrstift

Ett styrstift är en typ av mekanisk komponent som används för att styra eller positionera två eller flera delar i förhållande till varandra. De är vanliga inom maskinteknik och tillverkning och spelar en kritisk roll i att säkerställa korrekt montering och funktion av olika maskiner och system. Styrstiften kan också bidra till att fördela belastning och överföra kraft mellan komponenterna de sammanfogar.

PORTFOLIO AV PASSANDE KOMPONENTER

Här finns ett galleri av passande produkter som vi tillverkat åt våra kunder

bottom of page