top of page
  • Skribentens bildJesper Lönnberg

Ny mätmaskin på Turnab AB - Hexagon Tigo SF: Mer hållbara CNC-svarvade komponenter

Uppdaterat: 28 nov. 2023


Hexagon Tigo SF på industrigolv hos Turnab AB
Hexagon Tigo SF på plats på Turnab AB

Turnab AB har tagit ett spännande steg framåt inom CNC-svarvning och skärande bearbetning genom att introducera den avancerade Hexagon Tigo SF mätmaskinen till vår verkstad.


Hexagon Tigo SF är inte bara en mätmaskin. Den är en fullt skyddad, kompakt och mångsidig koordinatmätmaskin som har utvecklats särskilt för att tåla tuffa verkstadsmiljöer. Dess unika konstruktion gör den flyttbar, vilket innebär att den kan placeras vid specifika maskiner för särskilda jobb med höga krav. Med en mätvolym på 500 x 580 x 500 mm (X/Y/Z), erbjuder TIGO SF en mätlösning som passar perfekt för både små och större delar inom alla industrisektorer.
"Tidigare har vi mätt komponenterna med skuggprojektorer och vision-maskin. Med en skuggprojektor finns det fortfarande en mänsklig faktor att förhålla sig till, men med Tigo SF:n kommer denna mänskliga faktor att minska och kvaliteten öka."

Janne Lönnberg, VD Turnab AB


Hexagon Tigo SF's flexibilitet och precision kommer inte bara att öka kvaliteten på våra produkter och komponenter men även öppna dörrarna för oss att ta in mer komplexa detaljer med högre krav än någonsin tidigare. Som en ledande aktör inom legotillverkning och kontraktstillverkning är detta ett betydelsefullt tillskott som kommer att förändra hur vi betjänar våra kunder.


Vill du veta mer? Besök oss på Elmia Subcontractor mellan 14-16 November i Monter: B01:48, där du kan träffa vårt team och lära dig mer om hur Tigo SF kommer att forma vår framtid inom tillverkningsindustrin. Och som alltid, om du befinner dig nära Reftele, är du hjärtligt välkommen att besöka vår fabrik.


117 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page