top of page
  • Skribentens bildJesper Lönnberg

På Turnab slår hjärtat för hållbarhet: Utbildning inom HLR hos livräddarna i Tylösand

För att bli ett så hållbart företag som möjligt gäller det att fokusera på helheten och inte bara ekologiska aspekterna. Förra veckan deltog hela organisationen i en HLR-utbildning hos Livräddarna i Tylösand. En viktig insats för att stärka vår beredskap och omsorg om varandra.


HLR-utbildning med livräddarna i Tylösand

I vår strävan efter att verkligen omfamna hållbarhetens fulla spektrum har Turnab tagit ännu ett steg framåt. För oss handlar det inte bara om att tänka grönt, utan också att tänka på varandra.


För att förbereda oss för oförutsedda händelser och för att stärka vår kollektiva beredskap beslutade vi att all personal skulle genomgå en HLR-utbildning. Syftet? Att var och en av oss ska känna sig bemyndigad och kunna agera om en olycka skulle vara framme – oavsett om det är på arbetsplatsen eller ute i samhället.


Utbildningen, som varade en hel förmiddag Torsdagen 31 augusti, hölls av de skickliga livräddarna på Tylösand i samarbete med Svenska Livräddningssällskapet. Och vilken erfarenhet det var! Inte bara lärde vi oss kritiska färdigheter, utan vi fann också att en sådan intim upplevelse kunde ge oss helt nya perspektiv på varandra. Dagen avslutades med en välbehövlig och avkopplande lunch på Hotell Tylösand.


I dagens värld ligger fokus ofta på ekologisk hållbarhet, men den sociala aspekten av hållbarhet går ofta obemärkt förbi. På Turnab inser vi vikten av att uppnå balans inom både ekologisk och social hållbarhet. Denna utbildning är bara ett av många steg vi tar för att se till att vår gemenskap är både säker och stödjande.


Vi vill tacka alla som deltog och särskilt livräddarna på Tylösand och Svenska Livräddningssällskapet för att ha guidat oss genom denna värdefulla erfarenhet. Tillsammans bygger vi en starkare och mer sammanhängande framtid!

67 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page